Bënë një manovër të gabuar por e pësuan keq nga drejtuesi i automjetit, si është gjendja e të rinjve që po ktheheshin nga kalçeto dhe u plagosën me armë zjarri

Diku pas mesnatës së mbrëmjes së djeshme 2 të rinj kanë treguar se janë qëlluar me armë zjarri. Enis Sanxhku 20 vjeç dhe Noa Mato 19 vjeç janë mjekuar në spitalin e Traumës dhe më pas njëri prej tyre ka shkuar për të dhënë dëshminë lidhur me ngjarjen pasi gjendja e tij paraqitet pak më … Continue reading Bënë një manovër të gabuar por e pësuan keq nga drejtuesi i automjetit, si është gjendja e të rinjve që po ktheheshin nga kalçeto dhe u plagosën me armë zjarri