Çfarë nuk i thanë njëri tjetrit në fushatë/ Çështja shkoi deri në SPAK, dy rivalët për Roskovecin pinë kafen e mëngjesit së bashku

Nuk munguan sharjet dhe fyerjet gjatë fushates elektorale, të dielën e votimit dy kandidatët për kryetar bashkie në Roskovec thyejnë akullin. Majlinda Bufi dhe Erdit Hazizaj janë parë duke konsumuar së bashku kafen e mëngjesit. Kandidati i Bashkë Fitojmë dhe stafi i fushatës së tij nuk nguruan të çnin në Spak Bufin, për disa afera … Continue reading Çfarë nuk i thanë njëri tjetrit në fushatë/ Çështja shkoi deri në SPAK, dy rivalët për Roskovecin pinë kafen e mëngjesit së bashku