Çoi në një shtëpi të braktisur 13-vjeçaren dhe bëri veprime të turpshme me të, mbyllen hetimet për ish-policin Kol Kola

Kanë përfunduar hetimet për ish-efektivin e policisë Kol Kola, i cili u arrestua në maj të këtij viti për ngacmim seksual të një vajze të mitur 13-vjeçare. Prokuroria e Lezhës ka dërguar dosjen në Gjykatë, ndërkohë që ndaj tij janë ngritur akuzat “Ngacmim seksual” dhe “Kryerja e veprimeve ose dhenia e urdherave arbitrare”. Gjatë hetimeve … Continue reading Çoi në një shtëpi të braktisur 13-vjeçaren dhe bëri veprime të turpshme me të, mbyllen hetimet për ish-policin Kol Kola