Deklarata e fortë e Nikolin Jakës: Do mbyllen 138 mijë biznese të vogla brenda 5 viteve

Kreu i dhomës së tregtisë dhe industrisë në Tiranë, Nikolin Jaka ka bërë dje një deklaratë të fortë përsa i përket TVSH-së te bizneset e vogla.  Ai është shprehur haptazi do të mbyllen 138 mijë biznese të vogla.  Në “Top Show” ai deklaroi se dyqanet e lagjeve do të mbyllen brenda 4-5 viteve.  “Dyqanet e … Continue reading Deklarata e fortë e Nikolin Jakës: Do mbyllen 138 mijë biznese të vogla brenda 5 viteve