Detaje të reja/ Dy të prekurit e parë nga koronavirusi bab e bir, si hynë në Shqipëri, dhe ku po mbahen pas konfirmimit

Janë konfirmuar dy rastet e para me koronavirus në Shqipëri. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë gjendja e dy të prekurve babë e bir që kanë udhëtuar nga Firence në Tiranë është e stabilizuar dhe nuk paraqesin komplikacione. “Strukturat tona të urgjencës kombëtare dhe ISHP janë duke ndjekur protokollin klinik dhe epidemiologjik për të dy rastet”, njofton … Continue reading Detaje të reja/ Dy të prekurit e parë nga koronavirusi bab e bir, si hynë në Shqipëri, dhe ku po mbahen pas konfirmimit