Detaje të reja nga vrasja e 80-vjeçares në Përmet nga bashkëshorti i saj

Vrasja e 80-vjeçares Afroviti Peçi mëngjesin e sotëm në qytetin e Përmetit, tronditi mjaft qytetin dhe jo vetëm. Ajo u godit për vdekje nga burri i saj, 82-vjeçari Leonidha Peçi. Por në njoftimin zyrtar thuhej se vrasja u zbulua nga shërbyesja e çiftit të moshuar që konstatoi se Afroviti Peçi ishte pa shenje jete në … Continue reading Detaje të reja nga vrasja e 80-vjeçares në Përmet nga bashkëshorti i saj