DOKUMENTI/ Rama shpall Xhaçkën investitore strategjike në Drimadhes, kush është amerikania që fshihet pas kompanisë fantazëm, veprimet i kreu juristja e…

Një qeveri mblidhet dhe merr vendim për t’i falur bregdetin një anëtari të saj. Nuk është imagjinatë. As ndonjë ndodhi në republikat afrikane. Është ngjarje reale në mes të Europës. Një ditë më parë qeveria shqiptare miratoi një vendim, i cili i jep lejen per te perdorur për 30 vjet një sipërfaqe të madhe bregdeti në … Continue reading DOKUMENTI/ Rama shpall Xhaçkën investitore strategjike në Drimadhes, kush është amerikania që fshihet pas kompanisë fantazëm, veprimet i kreu juristja e…