Kush po e prin bindshëm Shkodrën, pse mund të përsëriten zgjedhjet në të gjithë Bashkinë

Kur janë numëruar 139 nga 250 qendra votimi në total, në Bashkinë e Shkodrës është duke kryesuar kandidati i Shtëpisë së Lirisë, Bardh Spahia. Ai kryeson me 12037 vota, e ndjekur nga Majlinda Angoni me 10699 vota dhe Xhemal Bushati me 4244 . Nëse kjo diferencë mes vendit të parë dhe të dytë do të … Continue reading Kush po e prin bindshëm Shkodrën, pse mund të përsëriten zgjedhjet në të gjithë Bashkinë