“Paguanin shuma të mëdha parash për vrasjen e kundërshtarëve”, Operacioni i SPAK, Kraja : U evidentuan 8 grupe kriminale në tre qytetet e Shqipërisë, janë zbardhur disa ngjarje të rënda kriminale

Kreu i SPAK doli në një konfrence për mediat në lidhje me operacionin e ndërmarrë nga institucioni që ai drejton, në bashkëpunim me Policinë e Shtetit. Mësohet se janë evidentuar 8 grupe kriminale në tre qytetet e Shqipërisë, Tiranë, Durrës dhe Elbasan. Kraja tha se është zbuluar se si funksiononin grupet dhe detaje nga krimet … Continue reading “Paguanin shuma të mëdha parash për vrasjen e kundërshtarëve”, Operacioni i SPAK, Kraja : U evidentuan 8 grupe kriminale në tre qytetet e Shqipërisë, janë zbardhur disa ngjarje të rënda kriminale