Prona, makina, shkollimi i fëmijëve në Rusi/ Sali Hasës i gjenden ”1 mijë e 1 të zeza” nga KPK, kur pritet të merret vendimi për prokurorin e arrestuar

Në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit u mbajt sot seanca dëgjimore për prokurorin e Sarandës Sali Hasa, i cili gjendet pas hekurave nën akuzën e korrupsionit. Në seancë ku vetë Hasa nuk ishte i pranishëm, dhe as përfaqësuesi i tij ligjor, KPK ka evidentuar një sërë problemesh që i janë gjetur me pasurinë dhe me … Continue reading Prona, makina, shkollimi i fëmijëve në Rusi/ Sali Hasës i gjenden ”1 mijë e 1 të zeza” nga KPK, kur pritet të merret vendimi për prokurorin e arrestuar