Skandali me KLP/ Njihuni me anëtarin me nota 5 dhe deftesë të falsifikuar. Kërcënon gazetarin Çani: Të marr gjak në…(Video+investigimi)

Emisioni investigativ ‘Ajsberg’ që transmetohet në ekranin e Fax News me gazetar Artur Çanin ka zbardhur mbrëmjen e djeshme një mega skandal që ka përfshirë Këshillin e Lartë të Prokurorisë, një nga organet kryesore për Reformën në Drejtësi. Bëhet fjalë për një nga anëtarët e këtij organi, Tartar Bazaj, i cili në bazë të investigimeve … Continue reading Skandali me KLP/ Njihuni me anëtarin me nota 5 dhe deftesë të falsifikuar. Kërcënon gazetarin Çani: Të marr gjak në…(Video+investigimi)