U qëllua me armë nga ‘Maserati’, ngjarja në Pukë dyshohet me sfond politik. Reagon kryebashkiaku: Ta harrojë Rroku se do marrë pushtetin!

Të shtënat me armë që kanë ndodhur mbrëmjen e djeshme në Pukë dyshohet që të kenë sfond politik. Akuza është bërë nga kryebashkiaku aktual i Pukës, Gjon Gjonaj, sipas të cilit kundërshtari i tij ka paguar njerëz që të terrorizojnë socialistët dhe qytetarët për të ndikuar vullnetin e zgjedhësve në 14 Maj. Në një reagim … Continue reading U qëllua me armë nga ‘Maserati’, ngjarja në Pukë dyshohet me sfond politik. Reagon kryebashkiaku: Ta harrojë Rroku se do marrë pushtetin!