VIDEO/ “Stooop, mendohu mirë kur flet”, Lleshaj përplaset me Drejtorin e Urbanistikës dhe i ngre zërin: Po përhap panik kot

Ministrin e Brendshëm, Sandër Lleshaj duket se kanë lënë nervat në një takim që pati pak minuta më parë me qytetarët në lagjen “Besëlidhja” në qytetin e Lezhës. Banorët të frikësuar nuk futeshin në shtëpitë e tyre sepse e shihnin pallatin të dëmtuar, ndërkohë që edhe nga Bashkia Lezhë ishin njoftuar se kishte rrezik. Pavarësisht … Continue reading VIDEO/ “Stooop, mendohu mirë kur flet”, Lleshaj përplaset me Drejtorin e Urbanistikës dhe i ngre zërin: Po përhap panik kot